Trouwkaarten Blog

Als aanvulling op de website allenieuwetrouwkaarten.nl hebben we dit blog in het leven geroepen. Een plek op de website naast de nieuwste trouwkaarten waar we aanvullende informatie die we tegenkomen op trouwgebied voor je verzamelen. Natuurlijk over trouwkaarten (denk aan trends, kortingsacties, nog meer gloednieuwe ontwerpers, etc.) maar ook hebben we hier plaats voor leuke trouw-gerelateerde artikelen.

Happy Wishes

Geplaatst op 30-09-2014


 

NEW: Happy Wishes Cards voor een origineel gastenboek

Nieuw in de collectie van Stijlvolle Trouwkaarten zijn de unieke wenskaartjes: Happy Wishes Cards. Een leuk alternatief receptieboek als bijzondere herinnering aan jullie trouwdag. Geen standaard gastenboek dat verdwijnt in de kast, maar mooie kaartjes met lieve wensen van jullie gasten. Lieve wensen waar je blij van wordt.

Deze kaartjes kunnen worden gepersonaliseerd en daardoor origineel ontworpen worden. Het is mogelijk om eigen teksten in te vullen die passen bij jullie. Ook de stijl van het kaartje kan volledig worden aangepast d.m.v. andere achtergronden, lettertypes, kleuren en afbeeldingen. Wij vinden het belangrijk dat jullie iets ontwerpen dat uniek is en bij jullie past.

Als je een Happy Wishes Card hebt ontworpen, kun je een proefdruk bestellen voor 1 euro. Daarna is het nog mogelijk om eventuele aanpassingen te maken. Je kunt kiezen uit 5 verschillende soorten papier. Als je een bestelling plaatst voor 15.00 uur, worden ze de volgende dag geleverd.

Het enige wat jij daarna nog moet doen, is voldoende pennen kopen en een mooi doosje kopen waar de kaartjes in bewaard kunnen worden.  

 

 

 

 

Tags: Inspiratie & Blog

Aanbieders trouwkaarten

trouwkaarten
Gupje
Trouwkaarten snoesjes
trouwkaarten le chic cards
trouwkaarten bloom09
Trouwkaarten stijlvolle trouwkaarten
Trouwkaarten bestellen bij Ik blijf je trouw
Trouwkaarten Bestellen op Alle nieuwe Trouwkaarten
trouwkaartjes_creativeservices
Trouwkaarten Leintjes
trouwkaarten koning kaart
Trouwkaarten liefs van anet
trouwkaarten gem cards
Trouwkaarten Studio koekepeer
Trouwkaarten Fientje & Co
trouwkaarten leintjes exclusief