Adverteren

Allenieuwetrouwkaarten.nl is een website waar je als ontwerper van trouwkaarten de nieuwste ontwerpen kunt tonen aan een breed publiek. Aan het verhogen van de bezoekersaantallen wordt continue gewerkt waardoor de bezoekersaantallen iedere week stijgen.

Het primaire doel van deze verzamelsite is het presenteren van de allernieuwste trouwkaarten die online verkrijgbaar zijn. Als aanstaand echtpaar wordt de zoektocht naar een uniek, nieuw en originele trouwkaart een stuk makkelijker.

Het doel is het visueel samenbrengen van online ontwerpers van trouwkaarten.


Mogelijkheden:

Nieuw ontworpen trouwkaart plaatsen

Een goede manier om een nieuw ontworpen trouwkaart aan de doelgroep te presenteren. Aan de hand van beelden en een korte uitleg kun je de trouwkaart op de homepage van deze website laten plaatsen. Ook wordt het kaartje direct opgenomen bij de trouwkaarten op thema en plaatsen we een link naar jouw website.

Bannerprogramma RECHTS

Om direct visueel zichtbaar te zijn kun je adverteren met een banner aan de rechterzijde van deze website. De banners worden random getoond. De kosten hiervoor bedragen Eur. 10,00 per maand. Ook kun je gratis 1 ontwerp per maand presenteren, inclusief een link naar jouw website en wordt het nieuwe ontwerp natuurlijk opgenomen bij de kaartjes op thema.

Bannerprogramma RECHTS +

Om direct visueel zichtbaar te zijn kun je adverteren met een banner aan de rechterzijde van deze website. De banners worden random getoond. De kosten hiervoor bedragen Eur. 17,50 per maand. Ook kun je gratis 2 ontwerpen per maand presenteren, inclusief een link naar jouw website en wordt het nieuwe ontwerp natuurlijk opgenomen bij de kaartjes op thema.

Bannerprogramma TOP

Om prominent deel te nemen als ontwerper op allenieuwetrouwkaarten.nl zijn er 8 bijzondere plaatsen aanwezig. Bovenaan krijg je een speciaal plekje. Je profileert je dan als actief deelnemer aan deze website en kunt een extra regel informatie toevoegen. Ook kun je gratis 3 ontwerpen per maand presenteren, inclusief een link naar jouw website en wordt het nieuwe ontwerp natuurlijk opgenomen bij de kaartjes op thema. De kosten bedragen Eur. 25,00 per maand.

Bannerprogramma TOP +

Om prominent deel te nemen als ontwerper op allenieuwetrouwkaarten.nl zijn er 8 bijzondere plaatsen aanwezig. Bovenaan krijg je een speciaal plekje. Daarnaast wordt ook  je banner geplaatst op de rechterzijde. Je profileert je dan als actief deelnemer aan deze website en kunt een extra regel informatie toevoegen. Ook kun je gratis 4 ontwerpen per maand presenteren, inclusief een link naar jouw website en wordt het nieuwe ontwerp natuurlijk opgenomen bij de kaartjes op thema. De kosten bedragen Eur. 27,50 per maand.

Kortingsstaffel: half jaar 5% korting & heel jaar 10% korting


Alleen ontwerpers!

Het lijkt logisch maar deze website richt zich op het samenbrengen van trouwkaarten-ontwerpers. Aanvragen voor adverteren van andere webwinkels kunnen daarom niet worden gehonoreerd. Wel kun je altijd een link met ons ruilen op onze link-pagina.

De collectie trouwkaarten op de website van de ontwerper moet bestaan uit minimaal 15 kwalitatieve ontwerpen en mag uit maximaal 250 trouwkaarten bestaan.

Alle genoemde prijzen gelden bij bannerruil, zijn exclusief btw en geldig tot 1 januari 2016. Allenieuwetrouwkaarten.nl is gerechtigd om banners zonder enige verdere opgave van reden te verwijderen. Vanzelfsprekend zal hiervoor het betaalde bedrag procentueel worden teruggestort. Alle nieuw geplaatste trouwkaarten blijven minimaal 1 jaar zichtbaar op deze website.

Contact

Wil jij meeliften op het succes van allenieuwetrouwkaarten.nl en heb jij interesse in het adverteren op onze website? Dan kun je contact opnemen met Marjolein Kleijwegt op info@allenieuwetrouwkaarten.nl .

Aanbieders trouwkaarten

Trouwkaarten Fientje & Co
trouwkaarten bloom09
trouwkaarten leintjes exclusief
Trouwkaarten Bestellen op Alle nieuwe Trouwkaarten
Trouwkaarten Leintjes
Trouwkaarten stijlvolle trouwkaarten
Trouwkaarten bestellen bij Ik blijf je trouw
Trouwkaarten liefs van anet
trouwkaarten gem cards
trouwkaarten koning kaart
trouwkaartjes_creativeservices
Trouwkaarten Studio koekepeer
Trouwkaarten snoesjes
Gupje
trouwkaarten
trouwkaarten le chic cards